A TÖRTÉNET

Gyermekkorom legkedvesebb emlékei, amelyek az érzékeimhez kapcsolódnak, azok a délutánok, amikor a nagymamám fésülködőasztalának fiókjában lévő kincsekkel játszottam. A mai napig érzem az orromban a rózsaolajos fiolákból áradó felejthetetlen illatot. Fel tudom idézni a virágvizek, a különböző krémek, viaszok, olajok, púderek és ecsetek világát, mint ahogy azokat a perceket is, amikor a tükör előtt ültem, nagymamám pedig lassú, szertartásos mozdulatokkal fésülte a hajam – készültünk az apai nagynéném látogatására. A gyönyörűen megfésült copfommal hátradőltem a karosszékben és hallgattam a több nyelven beszélő nagynéni történeteit a szép-nagynénéimről – az Osztrák-Magyar Monarchia idejéből.

Sisi legendás szépsége egész Európát meghódította, amely mindannyiuk számára követendő példa volt akkoriban. S bár a szép-nagynénik történetei és az emlékezetük nem varázsoltak dámává, azt mindenképpen megtanították nekem, hogy egyenes derékkal járni az egyik legfontosabb dolog az életben.

A fiolák mellett számos hasznos szépségpraktikát is örököltem, amiket csak később kezdtem igazán értékelni. Az évek múlásával a többi nőhöz hasonlóan én is rájöttem, hogy mindannyiunk életében elérkezik a kozmetikumok ideje. Így, több mint, három évtizeddel az első benyomások után, amik engem kislányként értek, elkezdtem megtervezni a saját szépségkollekcióm koncepcióját.

Rengeteg elvárást fogalmaztam meg, amikor az arc és test számára ideális aktív hatóanyagok között válogattam. Elképzeléseim megvalósításához az inspirációt a Sisi császárné hagyatékában fennmaradt, klasszikus, udvari magiszterek által kifejlesztett szépségreceptúrák adták. Szakértői csapatommal fogtuk ezeket az apró csodákat és olyan külsőbe öltöztettük őket, amik a mai világ ízlésének és elvárásainak a leginkább megfelelnek. Ötvöztük a Sisi korában használt klasszikus, természetes növényi alapot a modern kor legújabb dermatológiai kutatásainak eredményeivel.
Ez utóbbiak jelentőségében egyre erősebben hiszek!

Fogadják szeretettel a SISI Budapest termékcsalád kozmetikumait.

Halasy Boglárka
alapító